artur@ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Kupilem wkońcu legalnego windowsa niewiem co mnie podkusiło ale kupiłem Windows Media Center i w tym cjolernym systemie niechce mi nic działać. Nie moge odtworzy c płyt DVD bo wyswietla mi że brak sprzetowego dekodera - fakt niemam takiego ale w normalnej windzie to zaden problm dvd niedziała ani w windzie ani w nakładce media center, pozatym niedziała mi dzwięk w windzie jest po uruchomieniu media center krzyczy że niema niemozna ustawic konfiguracji głośników wywala błedy, kolejny bubel tuner TV kompletnie niedziała ani w windzie ani w media center. Rece mi opadaja. Konfiguracja: athlonXP 2500+ płyta soltek 75frn2l - nforce 2 karta muzyczna sb live gold - pełny z wyjsciuem i wejsciem cyfrowym na osobnym sledziu grafika ati-all-in-wonder 8500DV tuner tv - na karcie graficznej dysk darracuda 250GB Sata kontriler sata sil3112 naped nagrywarka dvd nec pilot ati remote wonder. jestem wstanie sie poswięcić i sprzedać karte graficzną z tunerem tylko jaki tuner TV kupić aby działał pod tym nedznym systemem. pozatym co zrobić aby nie wymagał sprzetowego dekodera dvd oraz abym miał dzwiek z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 lol kolejny ktory sie nacial na media center :) u siebie go instalowalem to takze mialem kupe problemow... a to dzwiek nie dzialal... do tego problemy z instalacja sterownikow od tunera... wrocilem do xp... dawno temu.. teraz 2003 .. moim zdaniem wez wymien tego wina na xp.. media center posiada wiele rzeczy ktorych bez kompa przystosowanego do tego wina i tak nie wykorzystasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...