Paazik Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego u mnie często wyskakuje błąd exlorera?? Zaczyna to być wnerwiające, kiedy chodze po windzie a tu nagle błąd explorera. Fuck it. Po tym nie da się normalnie uruchomić mój komputer, i trzeba RESECIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Sprawdź RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego u mnie często wyskakuje błąd exlorera?? Zaczyna to być wnerwiające, kiedy chodze po windzie a tu nagle błąd explorera. Fuck it. Po tym nie da się normalnie uruchomić mój komputer, i trzeba RESECIK. Miewalem takie bledy Explorera, po podniesieniu Vcore i Vmem jest spox 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 A ja przychylam się do RAMu, jak miałem zwaloną kostkę to różne takie dziwne rzeczy się działy. Do sprawdzenia możesz użyć np. Goldmemory. Ew. może masz za dużo RAMu, wiem że w 98 do 512Mb powinno być ok, ale sprawdzić chyba nie zawadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 moze dlatego, ze masz wersje secon deition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 moze dlatego, ze masz wersje secon deition:lol: jakis straszny pirat sadzac po nazwie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...