azyl Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam Wiem ze instnieje forum o aparatach jednak ten problem jest bardziej zwiazany z systemem ( tak mi sie przynajmniej wydaje ). Mam aparat cyfrowy konica minolta. Zawsze gdy go podlaczalem do komputera byl on widziny jako dysk twardy. Dzisiaj gdy to zrobilem system zobaczyl go jako urzadzenie ( aparat ) , i do tego nie moge zobaczyc wsyztskich zdjec ( z poziomu aparatu moge wszystkie obejzec a z poziomu kompa tylko ich czesc ) . System to windows xp, sprawdzalem na 2 kompach z tym systemem na obu jest tak samo. Co moglo sie stac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nie masz czasem w aparacie opcji zmiany wykrywania jako dysk lub jako aparat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nie, nie ma czegos takiego. Kiedys wydywalo mi sie ze to zalezy od jakiegos programu ale nic nie instalowalem - jednego dnia byl jako dysk a nastepnego juz jako aparat :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Większość aparatów może pracować w trybie kamery i moze rzeczywiście jest aparat widziany jako kamera. Sprawdz np czy Windows Movie Maker widzi w tym czasie kamere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...