Qlawy Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Zakupiłem sobie tuner Winfasta TV2000XP RM, w zestawie dołączony był pilot. Zadowolony wyciagam go i wszystko super działa, pomyślałem zeby wykorzystać wspomniany pilocik wszechstronniej ale ..... ale działa tylko w programie dostarczonym przez Winfasta i przy właczonym WinFast Wizard. A ja chce go wykorzystać np do obsługi winampa - niezawsze chce mi sie złazić z łóżka i zmieniac piosenki ;) Wspomne ze próbowalem juz z Girderem 3 oraz PC Remote Control, problem w obu ten sam .... tak jakby nie wykrywalo pilota, żadnej reakcji na wciskane przyciski. Niezrażałem sie i próbowalem różnych opcji wejściowych, okazało sie ze "działa" tylko IrDa (Girder) lub Generic (PcRC). Irde daje sie uruchomić na portach COM1 i COM2 to samo generic w PcRC przy innych - bład inizjalizacji urządzenia. W przypadku innych wejść podobnie - bład inizjalizacji lub nie wykryto użądzenia. Co zrobić z takim delikfentem? Miał ktoś taki problem w tej kwestii? jezeli tak to jak go rozwiązał :rolleyes: Czyjnik podlączony jest do tunera, przypominam ze w dostarczonym programie działa, a wiec to nie problem samego pilota. Puki co skończyły mi sie pomysły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...