Ram1rez Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Problem polega na tym, mój klient zgrywał z vhs`a jednak coś źle poustawiał ponieważ dźwięk w stosunku do materiału video jest przesunięty ok 40s do przodu. Moje pytanie jest nastepujące jak i czym można to naprawić? Prosze o szybką odpowiedź bowiem sprawa nagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ja przesuwalem kiedys w VitualDub-ie w zakladce Audio>Interleaving (CTRL+I). Dosc proste. Jak chcesz cofnac dziwek do przodu to musisz z - (minusem) wpisac wartosc w ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Dziś zabrałem się do pracy popędzany... I można powiedzieć że pupa... VirtualDub nie pomógł... Plik ma być w mpeg2 co prawda VirtualDub mod otwiera pliki w tym formacie jednak nie zapisuje... Chodzi mi o skorygowanie dźwieku który rozjechał się podczas zgrywania z vhs`a. Znacie jakis szybki i latwy program do tego? Prosze o pomoc bo wychodze z siebie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...