robak57 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam Z tydzień temu kupiłem Neostradę 6MB! Wczoraj Dostałem sms zebym ją odebrał bo jest już aktywna! Posiadam Speedtouch 330 Thomson! Wszystko zrobiłem tak jak w przewodniku a, lampka dalej miga , nawet dzwoniłem do Neostrady oni tylko powiedzieli że przyjadą w czwartek i zrobią to! Ale jestem bardzo ciekawy jak to działa i chciałbym zrobić to dziś! Proszę o Pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Jeśli cały czas mruga lampka od ADSL'a tzn.że linia nie jest skrosowana.... nic nie zrobisz..... tylko dziwi mnie strasznie, że dostałeś sms'a.... chociaż czytając np. forum.neostrada.info to nie takie rzeczy w TPSA się działy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Dzwoniłem do Neostrady i powiedzieli że wszystko jest ok. Linia też! Edytowane 29 Marca 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Zadzwon do nich jeszcze raz i spytaj konsultanta, dlaczego mruga dioda od ADSL'a skoro twierdzą, że linia jest skrosowana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Pewnie jeszcze portów nie pootwierali u mnie tak było skrosowały chłopy linie dostałem SMS-a , że usługa działa podłączam i ani hu hu , na infolini oczywiście niewiele pomogli w następny dzień poszedłem na zajęcia wracam neo działa. Ale jak dioda miga to albo kabel , albo linia faktycznie jeszcze nie skrosowana. Edytowane 29 Marca 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Tak czy inaczej musisz czekać, bo jeśli zrobiłeś wszystko według instrukcji to wina leży po ich stronie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...