lukaszek1905 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam. Mam problem z monitorem konkretnie z ekranem. Gdy robie coś na kompie obojętnie co, to czasami mi mignie ekran na czarno (to jest zaledwie 1 sekunda) i znowu działą normalnie, kilka razy na godzine się tak robi. Co to moze być? napięcie? niewiem o co chodzi? help me cze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Nie chce cie straszyc, ale moj zaczal tak robic 2 tyg przed smiercia :P Potem ktoregos dnia po prostu zgasl i sie nie odpalil. Jezeli to nie to, sprawdz oba kable sygnalowy i zasilajacy-moze gdzies sie rusza, nie ma styku itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Nie chce cie straszyc, ale moj zaczal tak robic 2 tyg przed smiercia :P Potem ktoregos dnia po prostu zgasl i sie nie odpalil. Jezeli to nie to, sprawdz oba kable sygnalowy i zasilajacy-moze gdzies sie rusza, nie ma styku itpAle własnie niedawno miałem monitor w serwisie, i było coś tam naprawiane ale z innego powodu niż ten tu opisany, części dość drogie były. Być może to kable, ;/;/ Mój już tak robi dośc długo, nawet przed naprawą.;/ Edytowane 29 Marca 2006 przez lukaszek1905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...