Grinch Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam. Wiosenne roztopy juz sie zaczely, wiec trzbea zmienic oponki z zimowych na letnie. Stare Goodyear'y nie nadaja sie juz na ulice ;) hehe. Trzbea zaopatrzyc siew inne. Postanowilem kupic oponki do 150zl i teraz pytanie jaka firma, mam kilka propozycji: Daytona D110 - 115zl Barrum BRILLANTIS -116zl (mam zimowki tej firmy i sa naprawde super ;) ) Firestone F590FS 139zl Raczej nie mysle tym typie ale podam: Debica PASSIO - 110zl Sa jeszcze Fulda, Yokohama, Kormoran, Sava, Jestem sklonny kupic Daytone, mysle ze to calkiem sesowne oponki. A co wy polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 ja mam daytonki, praktycznie identyczne ;) i dobrze sie spisuja, wczesniej miale barumy. u mnie daytonki lepiej sie sprawuja niz barumy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ja polecam Fuldę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Uniroyal RALLYE Co prawda rok temu kupiłem trochę większe :) ale ogólnie to ta sama seria, rewelacyjne opony, niesamowita przyczepność na mokrej nawierzchni, co się robi na nich na mokrej kostce brukowej to szczena opada, polecam Ci je z całego serca, będziesz zadowolony B) Aha - jeżeli jesteś maniakiem "piszczenia" to na nich nie popiszczysz, zapewniam Cię :D Jak miałem całosezonowe oponki wcześniej to wchodząc szybko w zakręt zaczynały delikatnie popiskiwać, tutaj nie ma tego "efektu" jest tylko szum tarcia, tak samo przy ruszaniu - na całozesonowym szicie od Dębicy piszczałem nawet na dwójce, na tych jest problem na jedynce :D Poczytaj sobie komentarze, wszyscy są zgodni B) Edytowane 29 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 NO fakt dobre opinie :) ALe czekam na dalsze sugestie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) NO fakt dobre opinie :) ALe czekam na dalsze sugestie ;)ja myśle, że nie masz co szukać innych, sam widzisz, że opiniami i punktacją zamiotły Twoje propozycje :D dodam jeszcze od siebie, że opona niesamowice odprowadza wodę, wjeżdzając w kałuże przy sporej prędkości kierownica ani drgnie, nic nie ściąga Edytowane 29 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Opony Letnie, jakie? Moze nie bede odkrywczy ale mysle ze powinny byc GUMOWE :lol2: A na serio to Kucyk dobrze radzi, daytona tez ok. Gdzies na necie sa testy, ale gdzie to juz nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...