lasek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam Mam pytanie do posiadaczy kart dvb-sat ss1 a konkretnie technotrend Czy dziala komus taka karta w zestawieniu mobo na nforce4 i pciex z programem ProgDvb w trybie hard Mam taka karte i na starym kompie wszystko bylo ok Teraz przelozylem ja do nowego i w progdvb mam rozmazany obraz Nie pomaga przestawianie opcji czy instalowanie filtrow W trybie soft jest ok ale nie po to wydalem kiedys kupe kasy na karte hardwarową aby teraz ogladac w soft Obilo mi sie o uszy ze wlasnie te karty ss1 zle wspolpracuja z nforce4 Czy moze to ktos potwierdzic lub zaprzeczyc A moze ktos mial takie klopoty i udalo mu sie znalezc rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dobrze słyszałeś. Ja osobiście mam SS2 i NF2 i żadnych problemów nie mam, ale podobno sa problemy na NF4 głównie. Może tu coś znajdziesz. http://skystar2.cnet.pl/forum/viewtopic.php?t=6265 Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...