Gim Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Potrzebuję programu, który będzie spełniał następujące wymogi: - JEST DARMOWY - LOGUJE TEMPERATURĘ PRCOKA DO PLIKU (np. do txt albo do excela) - chodzi o to żeby na bieżąco z dokładnością do paru sekund miałem zapis temperatury. Każda inna funkcja nie ma w zasadzie żadnego znaczenia. Równie dobrze to może być coś co jest programem do robienia kawy w automacie, grunt żeby miało te dwie powyższe cechy. Jedyne co znam co HMONITOR i CPUCOOL, które są płatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Gim napisał(a): Potrzebuję programu, który będzie spełniał następujące wymogi: - JEST DARMOWY - LOGUJE TEMPERATURĘ PRCOKA DO PLIKU (np. do txt albo do excela) - chodzi o to żeby na bieżąco z dokładnością do paru sekund miałem zapis temperatury. Każda inna funkcja nie ma w zasadzie żadnego znaczenia. Równie dobrze to może być coś co jest programem do robienia kawy w automacie, grunt żeby miało te dwie powyższe cechy. Jedyne co znam co HMONITOR i CPUCOOL, które są płatne. Wydaje mi się że Speedfan spełnia oba wymogi. Wiem że ma opcje log, czyli zapisywania danych ale niestety nie wiem dokładnie jak ona działa, musiałbys sprawdzić. http://www.almico.com/speedfan.php Edytowane 29 Marca 2006 przez Didymos234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gim Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Tak próbowałem wykorzystać speedfana, ale jego logi są dla mnie nie zrozumiałe... On zapisuje jakieś sekundy, i nie mam pojęcia co to oznacza ani gdzie ustawić żeby logował temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 MBM. Było -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172645&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...