JORDAN 23 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 gralem kiedys czyms takim i osobisnie nie polecam... poszukaj czegos typu nike500 Piła jest świetna, nie wyskoczy ci zaden gul, guz itd. +dobra cena grywalem ja ponad 3 sezony na betonie + hala i mam ją do dziś, oczywiście troszku starta łysa, ale wciąż dobra na rzuty przedmeczowe :) ....pOLECAm !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja od czerwca mam Spalding Down Town i w porównaniu do Nike 500... nie wime jak z wytrzymałością, ale lepiej gra mi sie spaldingiem, cena ta sama. Zresztą to są bardzo podobne piłki, więc czego byś nie wybrał to będzie dobry wybór, tzn. spośród tych dwóch piłek. Jeszcze w gre wchodzi Nike baller, podobno to jest 'ulepszona wersja' nike 500 ale głowy sobie nie dam uciąć, gdzieś tak na forum mój brat wyczytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 zaPraszam na tarnowską scenę koszykówki !!!!!!!!!!!!! http://www.from.okay.pl/messiah/basket/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 WItam. Po latach wróciłem do grania w kosza i szukam butów ale tanich :) Na Allegro znalazłem cos takiego: *HIT* buty REEBOK frisco black r.46 sklep W-wa (958358922) - Aukcje internetowe Allegro Nie jestem już najmłodszy wiec troche o stawy chciałbym zadbać. Kosz zdecydowanie amatorski. Biorę pod uwagę też: BASKETZONE - ADIDAS Back Cut model2010 - 45/29cm (949275828) - Aukcje internetowe Allegro ale te są już troche droższe stąd sie waham. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o buty do kosza to musisz poczuć stabilność na własnej skórze, jedne pasują inne będą uwierać lub będą niewystarczająco sztywne. Jeśli buty mają szew podłużny to bym uważał, kiedyś mi Nike za 400zł poszły po 3 dniach skakania. Generalnie trzeba sprawdzić czy naprężenia nie są zbyt duże przy mocniejszym ugięciu buta przy większych rozmiarach to ma znaczenie. Ja byłem zadowolony z butów Pumy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...