kk99 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Mam taki problem, z windowsem który się wolno uruchamia....Ale nie chodzi mi o czas ładownia windowsa do okienka powitalnego, tylo od powitalnego to pojawienia się pulpitu i ładowania ikonek itd.. Ale dodam że, co jakiś czas czyszcze rejestr programem tuneUp2006, defragmentuje dysk O&O Defrag no i użwam Microsoft Bootvis.. Sądzę że przyczyną tego są moje antywirusy(Kaspersky Antywirus i Webroot Spy Sweeper-bo one skanują pamięć przy starcie itd."jeśli się myle to mnie porawcie") Dodam że, mam celerona D 2.8 i 1024Mb ramu i dysk 80Gb. A i jesli przyczyną tak długiego uruchamiania się systemu byłyby antywirsy to prosiłbym o nazwę jakieoś antywirusa który byłby skuteczny i nie spowalniałby mi startu kompa???? Pozdrawiam :mur: :mur: :mur: Edytowane 30 Marca 2006 przez kk99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) w logu bootvista bedziesz mial pokazane cos sie tyle laduje. sam uzywam kasperskiego i takiej anomali ;) nie zauwazylem Edytowane 30 Marca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...