hermes12 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) 3 dni temu kupilem monitor Samsung SyncMaster 795DF, przez 1 dzien wszystko bylo ok, ale juz na 2 dzien zauwazylem w czasie gry w counter-strike(tylko na niektorym tle, tak samo w winie, nie wszedzie widac), ze w rogach monitorow mam paski ktore zmieniaja odcien pokazywanego obrazu(na zmiane jasny, ciemny) paski sa zaokraglone i te "skupiska":P paskow lacza sie za soba po bokach monitora:]. Nie wiem czy oddac na gwarancji czy moze wystarczy stuknac mlotkiem:D. Prosze o szybka pomoc:] z gory dziekuje:] Edytowane 30 Marca 2006 przez hermes12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermes12 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) nikt nie pomoze?? to wazne bo nie wiem czy go oddac na gwarancji czy tez moze np. to wina mojego kompa Zauwazylem takze ze te linie sa widaoczne na nie wszystkich wyswietlanych kolorach, linie nie sa jasne i ciemna jak wczesniej pisalem, ale jak sie przyjrzalem okazalo sie ze sa zielone i niebieskie:\ Edytowane 31 Marca 2006 przez hermes12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermes12 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ok, wielkie dzieki za brak pomocy;], juz sie dowiedzialem ze musiala to byc woda:O ktora dostala sie do monitora(lol) nie mam pojecia w jaki sposob;]. Wiem jednak, ze to samo stalo sie z moim starym monitorem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...