zygus2 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Mam pytanko dot. kości. Mam 2x256 Kingstona (KVRki) jedne na samsungach drógie na kingstonach ;) Oznaczenia : Kingston : D3208DH2T-5 0445PT02 Samsung : K4H560838T-TCCC I tu pytanko :) czy któraś z tych kości nadaje się do oc ? Chce przejść na sempka :) Więc chciałem wiedzieć czy memki też będe musiał wymieniać :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam pytanko dot. kości. Mam 2x256 Kingstona (KVRki) jedne na samsungach drógie na kingstonach ;) Pozdro Raczej da się coś wycisnąć :D a co do zmiany na semprona, jeżeli zmieniasz na semprona pod socket a to nie wiem czy to ma duży sens. Jeżeli tego athlona masz podkręconego to z semprona też aż tak kosmicznych wartości nie wyciśniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...