kajo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Pomocy ! Co mam źle zaprogramowane? W monencie naciśnięcia na jakiś link otrzymany w poczcie otwiera mi się pusta strona MS Inter. ale jest też klepsydra i nic się nie dzieje. Podobnie jest na stronach internetu. Naciśnięcie na tekst w środku kolumny otwiera jego rozrzeszenie natomiast na link w kolumnie po lewej znowu pusta strona. Jeżeli chcesz mi pomóc to pamiętaj, że jestem laikiem - może oddać komp. fachowcowi? Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) www.getfirefox.com Edytowane 31 Marca 2006 przez kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kain. Dzięki, bardzo mi pomogłeś. Jesteś wielki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...