Jooseeph Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERRUPTED. PLEASE ENTER TO LOAD DEFAULT AND REBOUT AGAIN tak mi wyskakuje jak podkrece proca czasem..:/ o co cho? tak jakby nie czytalo czegos z dzialu BOOT? np. HDD? czy co? albo czasem mam tak ze wlanczam PC pokazuje sie logo ASUSA i sie zawiesza i stoi.. trzeba reset.. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Wyzej nie pojdzie cpu/ram i nie botuje. Nie ma bata musisz zmniejszyc ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) ale wiekszosc razy mi sie wlacza niz nie wlacza..podwyzszenie timingow pamieci cos zmieni? czy proca tez musze? - tak mi sie wydaje ze moze cos z pamieciami.. bo jak czasem gram w gre to po jakims czasie mi sie tak zwiesza na 5s i potem dalej chodzi plynnie Edytowane 31 Marca 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 czy ktos mi odpowie :( zmienilem timingi na wyzsze.. dziala jak wtedy myslalem ze jest dobrze dopiero po 3 dniach zawiesilo mi sie logo asusa przy wlaczaniu PC.. wydaje mi sie ze 2.4ghz z sempa 2800 to nie jest duzo czy do tego musze miec dobre ramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Miałem taki problem jak ramy niewyrabialy. Wiec mi sie wydaje ze to przez ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 oki :) dzieki.. zaczynam zbierac na 1gb.. tylko nie wiem czy kupic duala czy 1 kosc..<co?> poszukalem troche i przeczytalem ze dla chipsetu nforce najlepsze ustawienia timingow to: 2,5-3-3-11 to sobie tak ustawilem.. wypadly lepiej w testach w super PI od 2,5-3-3-8 :)) co sie zdziwilem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja bym bral jedna kosc gigowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja bym bral jedna kosc gigowa. ogulnie pamieci maja byc do krecenia.. tez mi tak sie wydaje ze 1gb bedzie lepszy..ale moze sie myle.. wiec poslucham jeszcze innych wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 1gb UCCC i masz przynajmniej 260 jak w banku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...