Skocz do zawartości
Jooseeph

Error

Rekomendowane odpowiedzi

YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERRUPTED. PLEASE ENTER TO LOAD DEFAULT AND REBOUT AGAIN

tak mi wyskakuje jak podkrece proca czasem..:/ o co cho? tak jakby nie czytalo czegos z dzialu BOOT? np. HDD? czy co? albo czasem mam tak ze wlanczam PC pokazuje sie logo ASUSA i sie zawiesza i stoi.. trzeba reset..

Edytowane przez Jooseeph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiekszosc razy mi sie wlacza niz nie wlacza..podwyzszenie timingow pamieci cos zmieni? czy proca tez musze?

-

tak mi sie wydaje ze moze cos z pamieciami.. bo jak czasem gram w gre to po jakims czasie mi sie tak zwiesza na 5s i potem dalej chodzi plynnie

Edytowane przez Jooseeph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos mi odpowie :(

zmienilem timingi na wyzsze.. dziala jak wtedy myslalem ze jest dobrze dopiero po 3 dniach zawiesilo mi sie logo asusa przy wlaczaniu PC.. wydaje mi sie ze 2.4ghz z sempa 2800 to nie jest duzo czy do tego musze miec dobre ramy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki :) dzieki.. zaczynam zbierac na 1gb.. tylko nie wiem czy kupic duala czy 1 kosc..<co?>

poszukalem troche i przeczytalem ze dla chipsetu nforce najlepsze ustawienia timingow to: 2,5-3-3-11 to sobie tak ustawilem.. wypadly lepiej w testach w super PI od 2,5-3-3-8 :)) co sie zdziwilem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi