axl2000 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Dzisiaj przyjechal do mnie X800XL od ASUSA na PC-E i poszedłem do kolegi go sprawdzic, szybkosc dzialnia tak jak myslalem szybsza od mojego ex GF6800LE@6800 itd. wogole zadowolony itd. ALE....................dźwięk coolera, to że jest głośny wiedziałem od początku ale w wiatraczku coś "cyka" tak jakby ośka była krzywa czy coś...spotkał się ktoś z czymś takim? wkurza mnie to niemiłosiernie a nie bede zwracał na gwarancji bo 1. to raczej nie powod, 2 musialbym wysylac do sklepu (arche) i czekac kupe czasu itd. co moge z tym zrobic? =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 To może zdejmij chłodzenie i je obbadaj, odkręć wiatraczek na oliw go i zobacz co z tą ośką :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 To może zdejmij chłodzenie i je obbadaj, odkręć wiatraczek na oliw go i zobacz co z tą ośką :-P Asus ma to do siebie ze zeby zdiac ten cooler trzeba wykrecic wszystko co sie da itd. nie wiem czy to gut idea....chyba to oleje i wycisze obudowe poprostu...=/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jak ci to bardzo nie przeszkadza to zostaw, lepiej nie ruszać bo jeszcze coś zj.... i dopiero będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...