dzik312 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam. Pierwsza próba wycisnięcia czegoś z tej karty :) Mam pytanie odnośnie chłodzenia (bo mam standardowe): Czy karta posiada jakieś zabezpiecznie temperaturowe, tzn czy zmieni ustawienia po przekroczeniu dozwolonej temperatury? Bo chyba takie coś u mnie się dzieje, ponieważ ekran robi się na poł sekundy czarny i w PowerStripie przywrócone są domyślne wartości. Używam PowerStrip'a 3.53 built 540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Przywraca domyślne jeśli ustawisz za wysokie taktowanie ;) Co do zabiezpieczeń to nie ma :) Oznaką przegrzewania są arty lub zawiechy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ewentualnie spalenie karty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Kręć co 10Mhz najlepiej i nie kręc gpu i ram na raz, najpierw to do max wartości bez artów i zwiechów przez jakąś godzine, potem analogicznie z drugim taktowaniem. Możesz ustawić jakiś wiatraczek który będzie wyciągał powietrze gorące generowane przez karte na zewnątrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...