KAMILcom Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) 1)kupiłem sobie chłodnice łade musze wsadzić na nią coś żeby wiało najlepszą propozycją wydaje mi sie AC 120mm x2 dodam że miałem te wentyle po 7zł i puszczone na 5v były super w stosunku cena jakość ewentualnie może to bedzie lepsze AC 12 2)i co sądzicie o tej którą wybrać 92mm vs. AC 9 3)i jeszcze jedno które lepsze 80mm vs. 80mm 7zł 4) którą paste ARCTIC CERAMIQUE vs. as5 teraz mam taką 5)kupiłem taką obudowe i musze rozplanować system wentylacji w kompie Miejsce na: - trzy wentylatory 80mm z przodu obudowy, - dwa wentylatory 80mm z tyłu obudowy, - jeden wentylator 92mm z tyłu obudowy, - dwa wentylatory 92mm w lewym bocznym panelu. wiec które wentylatory kupić żeby była optymalna wentylacja u góry budy zamist tego 92mm był by 120mm dodam że bede chłodził reszte wodą CPU + GPU + NB DFI (bloczki misia) + hydrol L25 z tego co licze to całość wyjdzie mnie ~130zł z droszą pastą a np. opcja z fenderami 3x 120mm i 3x 92mm 216zł wiec odpada czy te wentylatory 120mm i 92mm mają znośny hałas? Edytowane 31 Marca 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ponawiam pytanko ile wentyli kupić żeby był optymalny przewiew w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...