mpmp9 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) :mur: z poczatku było oki ale po rastartach paru szybkich , działa mi tylko podswietlenie matryca, a ona sama nie wyswietla tasme sprawdzałem miernikiem i przejscia niby są co robić . prosze o jakąś dobrą rade z góry dzieki za pomoc i wyczerpującą odpowiedz;) Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez mpmp9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 :mur: z poczatku było oki ale po rastartach paru szybkich , działa mi tylko podswietlenie matryca, a ona sama nie wyswietla tasme sprawdzałem miernikiem i przejscia niby są co robić . prosze o jakąś dobrą rade z góry dzieki za pomoc i wyczerpującą odpowiedz;)Uszkodzone masz prawdopodobnie gniazdo na plycie laptopa, albo elektonike matrycy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...