MasterTomster Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Cześć chciałbym zrobiś tutaj kącik monterów wideo. Ktos ma jakis problem albo opnował jakies ciekawe tricki. Mozne sie tutaj podzielić swoimi doswiadczeniami z pracy z tymi programami. Ja do przetestowałem kilka z nich i najlepszy moim zdaniem jest pinnacle. Lubie pracowac z nim. Teraz przechodząc jakgdyby troche wyżej zaczynam zabawe z adobe premiere pro, to jest wyzsza szkoła jazdy. A może to kwestia przyzwyczajenia do tego interfejsu. Zainstalowałem ostatnio pinnacle10 i zauważyłem że strasznie mi ten program zżera ram. Stosując podkrecenie w core center skróciłem czas renderowania o połowe! Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez MasterTomster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) ale cukierkowe :lol: :D wybacz moją radość ale nie lubię takich progrmaów w których przyciski są zrobione z cukierków... Prawde mówiąc ja na tym scrinie nie widzę w ogóle żadnej możliwości kontroli tego co ma się pojawić w filmie zamiast adobe premiere polecam sony vegas studio... Wg mnie jest dużo lepszy od premiera z paru względów, zwłaszcza z wydajnościowych (oba używałem przez conajmniej 2 lata). o tutaj przykałowy screen podczas tworzenia przecietnego filmu... Interfejs programu bedzie znajomy dla tych, którzy zetknęli się już z SONY(SONIC) SOUNDFORGE - świetnego programu do obróbki audio, który z resztą bezpośrednio współpracuje z SONY VEGASEM podczas obróbki dzwięków podkładanych na ścieżki audio. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...