Gość lukas_gab Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem niżej przedstawione potencjometry ... Są to 22 k ohma i mam pytanie czy idzie z nich zrobić regualtor prędkości do coolera ? a jak tak to jak to podłaczyć ? tam są aż 3 ząbki .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117953 <---------------- temat przyklejony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej już nic nie pisz w tym temacie bo sie moderatorownia wQr..... wszyscy wieco co zrobi moderatorownia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 dobrze że nam pokazałęś jak wygląda najpopularniejszy potencjometr z każdej strony bo inaczej nikt by się nie domyślił :lol: Poza tym z tego co widzę to on nie ma gałki tylko wejście na śrubokręt... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 czyli sie nada ?? a o to mi chodziło że na śrubokręt to nikt przez przypadek nie wyłączy albo coś ... ale dlaczego on ma trzy nózki do czxego one słóżą ?? ja mam wentyl trackera i on ma 2 kable... a sam potencjometr wystarczy czy coś wiencej trzeba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul90 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 gRaBaRz.oS podal ci jak na tacy link do tematu gdzie masz wszystko o regulacji pred. wentyli a ty sie pytasz co i jak?:mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 gdyby potencjometr nie miał 3 nóżek nie był by potencjometrem.... Jak nie wiesz po co to wpisz w wikipedię.... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...