michal82 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam Mam problem. Dzisiaj robiłem format i instalacje windowsa xp pro sp1. Wszystko dobrze szło do momentu gdy podłączyłem drukarkę hp p1000, niestety system jej nie wykrył. Po sprawdzeniu w menadzerze urzadzeń okazało się że nie ma kontrolera uniwersalnej magistrali szeregowej. Mam płytę głowna QDI KuDoz 7g, drivery VIA_HyperionPro_V5.00A.0. Dodam ze przed formatem drukarka i porty usb działały prawidłowo na tej konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Sterowniki znajdziesz na plytce dolaczonej do MOBO.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal82 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) niestety nie mam płytki ze sterownikami do MOBO Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez michal82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wiec ustaw by system znalazl nowy sprzet a jak nie znajdzie to sam go dodaj... Pozniej jak bedzie juz manadzerze urzadzen klikniesz aktualizuj sterownik i bedzie ok....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...