Gość razorex Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam! Na samym początku zaznacze że dzisiaj złożyłem sobie nowy zestaw i jestem kompletnie zielony w dziedzinie OC tych "nowych" procków Sprzęt tak jak w podpisie Co ma zrobić po włączeniu biosu :D Znaczy wiem gdzie wybierać częstotliwość procka i te inne. Tylko jak to dokładnie ustawić:( Procek kupiony na allegro i 2700 robi na 1.392 :) Ustawiam HTT x 3 (gdzieś tak czytałe:) Ram na 166Mhz i FSB 280 i proc nie wstaje :( Trzeba może zmienić napiecie ramu?? Może robie coś źle :( Prosze o jakieś sugestie pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ty wogóle przy wychodzeniu z biosa zapisujesz zmiany??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Ty wogóle przy wychodzeniu z biosa zapisujesz zmiany??? :lol: TO JOKE miał być???? :) Już sobie poradziłem . Poprostu ram nie pozwala na większe OC teraz mam 300x9 i ram na 192Mhz ;] Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...