Gość Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja wiem ze mam jeszcze rezerwe ale nie zamierzam jej ruszac. Mój proc to p4 1500 ThX za sugestie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 makabrycznie malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 bez komentarza :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Chlopcze :!: :!: Ty z tego procesora na lepszym chlodzeniu bys z dobre 1900 wyciagnal :!: a jak bys zalozyl peltierka to by i na 2.2 poszedl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Chlopcze :!: :!: Ty z tego procesora na lepszym chlodzeniu bys z dobre 1900 wyciagnal :!: a jak bys zalozyl peltierka to by i na 2.2 poszedl :)To jest stare p4 w 0.18 więc nie liczył bym na takie wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 niestety ale udalo mi sie przed chwila dopiac go do bariery osiagalnej na chlodzeniu powietrzem. Ta ta ta ta ta ta taaaaaaaa....1845 :!: a mam jeszcze cos w zanadrzu :twisted: A calosc chodzi bez pelta :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Na pelt mam tera 1910 a " :twisted: " stoi 2 metry dalej :lol: Jeszcze kilka minut i zmiana warty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 tylko nie mow ze uderzasz z peltrzaka bez wc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Na [/size]BIG Radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 tylko nie mow ze uderzasz z peltrzaka bez wc?jakiego peltrzaka :) dac do proca P4 1.6a i WC tylko nie mówcie ze 120W bo to jest troche drogie i trzeba miec drógi zasiacz... cos ponizej setki wystarczy czy poprost dac samo WC? :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Mo|e zalóz najpierw WC a potem pt a co do mocy to 94 powinno ruszyc ale tez ruszy 72W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...