Zxc Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Mam Windowsa 98SE troche już jest zainstlowany nie wiem dokladnie jak długo go mam jak to sprawdzić?? kiedy instalowałem??. Jeszcze jedno znacie jakiś programik który by mi pokazywał jak długo siedze przed kompem tzn. czas od właczenia windowsa... z gory thx pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 mi sandra wczoraj pokazala gdzies czas od wlaczenia komputera. tylko nie pamietam w ktorej zakladce. moze po datach plikow dojdziesz? nie wiem czy sa tworzone przy instalacji,czy nei? chyba tak!! wejdz w moj komputer i zobacz date utworzenia katalogu windows :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 masz to w jednym z modulow do statbara www.statbar.nl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jest taka zmienna w windowsie tickcount i liczy ilosc milisekund od startu systemu. Mozna jakims prostym programikiem to wydobyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 w win98 zdaje mi sie masz start>programy>akcesoria>informacje o systemie tam sa takie bajery jak sprzet, przerwania , i inne bajery podane miedzy innymi czas od uruchomienie systemu to ma standardowo kazdy win98 (se) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 mi sandra W zakładce Windows, pokazuje dokładny czas. Kiedy został zainstalowany Windows to po datach utwożenia np. folderu Win, plików konfiguracyjnych: win.ini, sys.ini, autoexec.bat, etc, chyba że coś zmieniałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...