Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Szukałem ale nie znalazłem podobnego tematu. Problem taki jak w topicu. Kiedy wejde do folderu zawierającego jakieś pliki wideo to piekny windows explorer wywala błęda i automatycznie sie resetuje :| Nie ma różnicy jaki jest widok jest zastosowany w danym folderze :/ Wejde do folderu z wideo = reset explorera :( A nie jest to aż takie przyjemne :mur: Sys już troche stoi ale narazie fajnie wszystko śmiga, virów nie ma także nie widze konieczności reinstala... Win bez SP ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 eh ciagle te same nudne pytania, czy tak ciezko uzyc szukaj? Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Szukałem... Straciłem na przeszukiwaniu topiców ponad 2 godziny i nic nie znalazłem :/ Dlatego zrobiłem ten topic... Ale dzięki za pomoc ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...