AceSkubi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zaczełem formatowac stary dysk na moim kompie w panelu Sterowania i Zarzadzaniu Komputerem. Ale w polowie formata mialem przerwe w dostawie energi na chwilke i komp sie wyłaczył. Gdy go właczyłem dysku ktory chcialem sformatowac juz nie bylo widac. W Zarzadzaniu Dyskami pirze tylko Dysk 2: Nie zainicjowany, Nie podzielony i jestr taki znaczek jakby zakaz wjazdu :D partition magic wykrywa go jako dysk dynamiczny i nie da sie nic z nim zrobic :| pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaczełem formatowac stary dysk na moim kompie w panelu Sterowania i Zarzadzaniu Komputerem. Ale w polowie formata mialem przerwe w dostawie energi na chwilke i komp sie wyłaczył. Gdy go właczyłem dysku ktory chcialem sformatowac juz nie bylo widac. W Zarzadzaniu Dyskami pirze tylko Dysk 2: Nie zainicjowany, Nie podzielony i jestr taki znaczek jakby zakaz wjazdu :D partition magic wykrywa go jako dysk dynamiczny i nie da sie nic z nim zrobic :| pomóżcie Polecam programik acronis disk selector - Partion magic przy nim wysiada :D jak chcesz to wyślę ci na maila - pisz poprzez PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaczełem formatowac stary dysk na moim kompie w panelu Sterowania i Zarzadzaniu Komputerem. Ale w polowie formata mialem przerwe w dostawie energi na chwilke i komp sie wyłaczył. Gdy go właczyłem dysku ktory chcialem sformatowac juz nie bylo widac. W Zarzadzaniu Dyskami pirze tylko Dysk 2: Nie zainicjowany, Nie podzielony i jestr taki znaczek jakby zakaz wjazdu :D partition magic wykrywa go jako dysk dynamiczny i nie da sie nic z nim zrobic :| pomóżciea próbowałeś go ponownie zainicjować, w Zarządzaniu dyskami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no włąsnie dokładnie to było tak ze mialem Partition 8 i wykrywał dysk dynamiczny. Wyłączyłem dysk i właczylem w Menadrzer Urządzen, zainstalowalem Partition 7 [bo w 8 nie dalo sie nic zrobic-wersja demo bez seriala :D ] no i w Partition Magic 7 gry chce stworzyc partycje nowa pojawia sie jakis ERROR i nie chce sie nic z tym dyskiem zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...