szpak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 mam taki mały problemik ..pytanko..mam własnie na licytacji na allegro mulimedia card taka od siemensa sl45i i jakis koles dzwonił i sprzecza sie ze to jest juz stary model nie produkowany i ze tyle ile ja za nia che to juz on zamiast 32 mb to 128 kupi ..ja cena sie na komputroniku opierałem ..moze ktos wie jak to jest z tymi kartami ?? albo jakis link czy cos ..ja słyszałem ze to sa najlepsze karty a nie jakies stare z górki dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no co nik nie wiem ..napewno macie aparaty cyfrowe itp.. musi ktos wiedziec ile takeicos kosztuje ..a moze i nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Podaj może link do tego przedmiotu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tu jest moja aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9681145 i tam jest link do komputronika nie wiem czy to cos pomoze ale jak chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 gościu póbował cie wydymać, nowa mmc infineona 128 kosztuje ponad 500 złociszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...