Skocz do zawartości
McGreg

Karta Televizyjna Win Tv 61344 Rev D121

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: witam!

Zakupilem dzisiaj takowa karte telewizyjna WINtv BG/1 61344 REV D121. i otoz ma ona sterowniki tylko dla win 95/98, czy ktos wie skad mozna sciagnac takowe? patrzylem na stronie producenta ale nie ma (tak mi sie wydaje)

pozdro :mur:

Edytowane przez McGreg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ten dział... ? ;)

http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=18

Pozatym...

Poszukaj u producenta -> http://www.hauppauge.com/index.htm

taa. tylko problem w tym ze ja jestem w anglii a tuner tv ciagle pokazuje ze kod kraju jest nasz 48 i nie moge go zmienic :mur:

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiego opragramowania do niego uzywasz

skoro piszesz ze go wczoraj kupiles to niby jakim cudem ma kod 48, a zreszta co ma kod kraju do karty tv? chodzi o zakres karty, czy co

hej!

Tak kupilem go wczoraj na sunday market, ot uzywane rzeczy i ma stery ale do windy 98, szukalem na strone producenta ale nie znalazlem wlasnie sterow do niego. zastosowalem inne ale nie wiem czy chodza dobrze. to moja pierwsza tv karta. wiec mam problem z tym ze szuka mi kanalow na kodzie kraju +48 a ja jestem w UK i potrzebuje zmienic to na 44 ale kiedy zmieniam to po przejsciu na zastosuj zmienia mi z powrotem na 48 i w efekcie nie znajduje zadnedo kanalu tv :(

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi