ufi.pila Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, mam poważny problem, a mianowicie poszukuje jakiegoś zestawu (obudowa + zasilacz) za ok 350zł (ewentualnie z hakiem). Obudowa ma być dość obszerna, bardzo cicha, mile widziane miejsca na wentyle 120mm, w przyszłości ma pomieścić WC. Zasilacz natomiast ma pociagnąć A64 3200+, GF 6600GT, 1gb ramu, kilka wentyli, DVD-RW, 2hdd, ma być także (i to przedewszystkim) cichy. Wiem że najlepszym rozwiązaniem byłby dla mnie zestaw: obudowa chieftec oraz zasiłka Tagan, jednak narazie nie stać mnie na takie bajerki ;/ Z góry dzięki za rady Pozdro Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez ufi.pila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Fortron 400 i ci niemalze na czifteka zostanie. Nie wsluchuj sie w goscia o nicku - maproxpaprox, plecie bzdury nieprzecietne. ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 z jakiego debu spadles i dlaczego na niego nie powrocisz ? co my ci zrobilismy, ze tracerami rzucasz ? :} lol ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufi.pila Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam obudowe tracer, chcem ją wymienić dlatego, że jak kupowałem kompa nie zwracałem uwagi na coś takiego jak zasilacz i obudowa, dzisiaj tego załuje. Obudowy tracera są tak tandetne jak condomy z kiosku :P Nie wspominająć już o zasilaczach typu megabajt, codeshit. Teraz mam zasiłke modecoma 350w feel jednak ostatnio spuchł w nim jeden kondensator i nie widze w niej za dużo życia :P. A co do zestawu to skłaniam się ku zasiłce HuntKey HK-400AP, za jakieś 220zł, może wezme także tego zółtego dragona z allegro ale kolorki mi nie pasują ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maproxpaprox Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 z jakiego debu spadles i dlaczego na niego nie powrocisz ? co my ci zrobilismy, ze tracerami rzucasz ? :} lol ;} Pisanie przed północą niewpływa dobrze na mózg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) -------- Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...