Jooseeph Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) po wgranie najnowszego biosu można ustawić zegar PCI na Auto, 33,3 Mhz i to cpu.. nie wiem do czego to sluzy? i jak najlepiej ustawic pod moj konfig? cos czytalem ze jesli sie podkreca proca to jednoczesnie ida pamieci jesli da sie na 33,3 to wtedy czestotliwosc pamieci nie bedzie wzrastala wraz z procem? to o to chodzi? troche mnie dziwi bo nazwa mowi PCI a nie RAM lub cos takiego.. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 po wgranie najnowszego biosu można ustawić zegar PCI na Auto, 33,3 Mhz i to cpu.. nie wiem do czego to sluzy? i jak najlepiej ustawic pod moj konfig? cos czytalem ze jesli sie podkreca proca to jednoczesnie ida pamieci jesli da sie na 33,3 to wtedy czestotliwosc pamieci nie bedzie wzrastala wraz z procem? to o to chodzi? troche mnie dziwi bo nazwa mowi PCI a nie RAM lub cos takiego.. Zle czytales albo miedzy wierszami. :mur: :mur: Jak pisze PCI to chodzi o szyne PCI ustaw na 33.3 zeby zablokowac przy podkrecaniu. :rolleyes: Na tym forum jest podrecznik jak podkrecac radzil bym ci go przeczytac od DESKI do DESKI!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) ehh naprawde koles cos pisal o pamieciach na tweaku a i dzieki za odp.. juz mam na 33,3 ;) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...