Skunik Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) kosc pamieci 128 wykrywa jako 64 co zrobić.Moze być to wina płyty głównej asus p3b-f Miałem na poczatku 128 było ok ,zepsuła sie włozylem 64 było ok ,dokupiłem 128 i wykrywa 64 nawet jak tylko jedna kosc jest włozona Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Skunik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 kosc pamieci 128 wykrywa jako 64 co zrobić.Moze być to wina płyty głównej asus p3b-fupdate biosu zrob do nowszej wersji a biosow poszukaj moze na www.asus.com.tw pozdrawiam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 a jak nie wykryje po tym to nic nie poradzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) A gdzie kupiłeś te pamięci ? Może ktoś Cie poprostu oszukał. Róznie z tym bywa. Raczej to nie wina płyty. Napisz jeszcze jakie to ramy :P. Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skunik Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A gdzie kupiłeś te pamięci ? Może ktoś Cie poprostu oszukał. Róznie z tym bywa. Raczej to nie wina płyty. Napisz jeszcze jakie to ramy :P.128 sdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) kup pamieci dwustronne z kostkami po 16mb. Bedzie dzialac. Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 BX się kłania ;] Basik dobrze radzi, dwustronne pamięci :) Też miałem kiedyś z tym problem przy Celince 400 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...