mcnine Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mam na swoim dysku 4 partycje CDEF. Na C: jest WINDOWS reszta dla pozostalych danych. Nie wiem jakim cudem ale z dysku D skasowaly mi sie dane. I teraz probujac wejsc na ten dysk automatycznie mnie przenosi na dysk C. Czy moglby ktos mi wytlumaczyc o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mam na swoim dysku 4 partycje CDEF. Na C: jest WINDOWS reszta dla pozostalych danych. Nie wiem jakim cudem ale z dysku D skasowaly mi sie dane. I teraz probujac wejsc na ten dysk automatycznie mnie przenosi na dysk C. Czy moglby ktos mi wytlumaczyc o co chodzi??otwórz program: diskmgmt.msc kliknij prawym guzikiem na partycje oznaczoną jako D: (albo na partycje która była tak oznaczona), wybierz z menu: "Zmień literę dysku i ścieżki" zrób zrzut tego co znajduje się w oknie które się pojawi czy problem występuje jedynie z dyskiem D ? jaka jest struktura partycji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...