nuq Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hi, wiecie moze jak zrobic w konnekcie zeby byla ukazana ikonka ICQ i MSN ? przy dolnych ikonach GG i Tlen... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 powiem Ci ze szczerze nie pamietam... ale powiedz mi po co Ci to :) ja wlasnie dlatego uzywam konnekta bo mam wszystko w jednej ikonce.. a nie do kazdej sieci oddzielny messanger :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuq Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) oK SPOKO :], To powiedz mi jak zrobic w konnekcie zeby dzialal Messanger ? Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez nuq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 przez jabbera :) www.konnekt.info tam byla cala instrukcja jak skonfigurowac sobie jabbera, na jakich serwerach i jak wlaczyc dane protokoly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...