Stefanrsko Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Siema właśnie buduje swoje 1 WC, bloczek będzie homemade alu. Chłodnica takze aluminiowa. Mam pytanko odnosnie pompki, a mianowicie atmana 304. Czy pcoiagnie on uklad z jednym blokiem na cpu i sredniej wielkosci chlodnica? No i czy da sie ja przerobic na niezatapialna tak jak atmana 305? Dzieki za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 był temat juz o tej pompce ze trudno jest zrobic ją na inline. Poszukaj to znajdziesz, oczywiscie łatwiej przerobic 305, dajesz krócce 1/2" i troche sylikonu zeby uszczelnic pokrywe wirnika <-i masz inline ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) e tam trudniej :) ja mam przerobioną w ten sposób a ciągnie mega chłodnice od Tico i 2 bloki, wiecej tez da rade :D Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...