Marvit Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czy można pod jedną linię telefoniczną na której jest neostrada podpiąć dwa routery, które obsługiwały by dwie sieci, jedną na IP np. 192.168.0.x a druga na IP 200.0.0.x Chodzi mi o to żeby obie sieci miały neo i nie widziały się nawzajem. Czy takie cosik mi wypali, jeśli ktoś wie coś na ten temat to każda podpowiedż mile widziana. Mały rysunek jak ja to widzę w załączniku. dwa_routery.doc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 jak na rysunku: NIE ale dwie sieci mozesz zrobic bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvit Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Masz jakieś ciekawe rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvit Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Masz jakieś ciekawe rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 1. IP z klasy 200 nie przejdzie bo jest publiczna 2. Rozwiazanie moze byc takie, ze kupujesz ruter do neostrady, pod niego podlaczasz dwa osobne routery i do nich sieci z innymi IPkami, wtedy nie beda sie widzialy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...