gatsu_gatsu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam. mam taki problem. dostalem od rodziny ze stanow laptopa acer travelmate 2350. laptop jest po leasingu i ma haslo na biosa. jak je sciagnac?? sa jakies programy czy cus do tego?? bo w servisie chca ode mnie duuzo kasy za to. da sie to jakos samemu zrobic ?? z gory thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zgaduje - rozebrać i wyciągnąć bateryjkę podtrzymującą ustawienia biosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatsu_gatsu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zgaduje - rozebrać i wyciągnąć bateryjkę podtrzymującą ustawienia biosu? no wlasnie haslo biosu jest zapisane w jakies innej pamieci chyba bo to nie skutkuje... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyper Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) W serwisie acera w warszawie zdjęcie hasła kosztuje 170 zł + vat Nie wiem czy jest jakis domowy sposob na acery, ale chyba raczej mianowicie tutaj tyłem hasła nie da sie zdjąc. :)))) ps, trzeba miec fakture, wtedy zdejma hasło bo inaczej myslą ze jest KRADZIONY :) Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez nyper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatsu_gatsu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 W serwisie acera w warszawie zdjęcie hasła kosztuje 170 zł + vat Nie wiem czy jest jakis domowy sposob na acery, ale chyba raczej mianowicie tutaj tyłem hasła nie da sie zdjąc. :)))) ps, trzeba miec fakture, wtedy zdejma hasło bo inaczej myslą ze jest KRADZIONY :) no wlasnie nie swierzbi mnie reka na to 170 zeta... hmmm... i jeszcze im wysylaj do wawy... to sie kolo 200 zamknie... jestem z krakowa.. moze mi ktos to taniej bedzie mogl zrobic ?? albo podzieli sie doswiadzczeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...