diefek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam Wlasnie zgrywalem zdjecia z aparatu i mialem podlaczony usb w miejscu na obudowie po wyciagnieciu kabla rozwalilo mi sie usb te w obudowie i od tamtej pory zadne z wejsc usb mi nie dziala co moglo sie stac ? komputer wogole sie niezresetowal, jesli podlacze myszke do komputera optyczna to laser sie pali lecz mysz nie dziala :( pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wasnie dlatego powinno sie używać opcji "Bezpieczne usówanie sprzętu", gdybyś z tego kożystał nie było by problemu. Jeżeli rzeczywiście masz niedziałające USB i płyta nie jest na gwarancji to możesz kupić sobie (uwaga trudne słowo :) ) KONTROLER USB NA PCI. Pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jesli podlacze myszke do komputera optyczna to laser sie pali lecz mysz nie dziala :(Skoro zasilanie jest to może nie jest tak źle. Zainstaluj stery od USB jeszcze raz a jak to nic nie da to odłącz na USB z obudowy od mobo. Mi coś takiego kiedyś pomogło gdy nie działały mi porty z budy i mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Hmmm..... moj kumpel kiedys za mocno pociagnal za kabel i przerwało się połączenie USB z płytą główną. Na szczęście było to na kabelki i z łatwością to naprawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja byłbym bardziej za sterownikami,sprawdz na wszelki wypadek czy jest wszystko w budzie dobrze podłączone. PAtrzyłeś kilka urządzeń czy tylko mysze? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...