Zeb Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Czy ktos wie jakie modele okularow wspolpracuja z radonami? Moze jakies specjalne stery w ktorych jest wbudowana obsluga okularow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 z tego co pamiętam to tylko z NVidia Radeon ;-) a propos masz takie okularki? ja mam wersję bezprzewodową ale [gluteus maximus]! (pewnie wytną) stery z serii 41.xx nie obsługują już okularków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 niestety.. jest to mozliwe tylko na kartach nvidii, chociaz karty na SiSie tez chyba je obsluguja ;) ale niestety na Ati zadne nie zadzialaja.. i z tego co slyszalem to nie wina samych sterow.. ale samej technologii twozenia grafiki 3D w Ati..(ale moge sie mylic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja nie slyszalem ja kolega wyzej o radeonach + okulary... np ja mam karte graficzna jak w podpisie box tyle ze bez okularow... zaoszczedzilem na tym interesie 200pln (ale wtedy to i tak nie duzo przy czym zaplacilem za karte grubo pnad 1k) Poszukaj może oddzielnych okularow z jakas karta pci ?? moze znajdziesz jak nie szykuj sie na asusa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No to juz chyba wszystko jasne ze sie nie da:( Pewnie dlatego nic nie znalazlem specjalnego na net'cie. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...