_Vip_ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ma maly problemik.Za cholere nie moge zainstalowac tego SP1.Wywalo cos o kluczu itd.Cos mi sie zdaje ze bedzie ciezko na tej "kopii bezpieczenstwa" to zainstalowac.Ale czy komus sie udalo i czy mozna to jakos obejsc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 SP1 nie instaluje się na systemie WindowsXP aktywowanym kluczem korporacyjnym FCKGW-.... .Opis obejścia tego znajduje się na stronie Microshitu (działa, pod warunkiem że masz legalny numer seryjny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 SP1 nie instaluje się na systemie WindowsXP aktywowanym kluczem korporacyjnym FCKGW-.... .Opis obejścia tego znajduje się na stronie Microshitu (działa, pod warunkiem że masz legalny numer seryjny) Aha czyli doopa zbita :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No nie, zaawansowany uzytkownik i nie wie....ten watek byl tu ze sto razy, poza tym w sieci znajdziesz gotowy przepis, banalnie prosty i jeszcze jestes z Katowic...wsytd mi za Ciebie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jo nie wiedziol. :wink: Na oprogramowaniu to ja se nie znam,aledzieki za tego linka ,cos sie wykmini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...