ManiekM Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mam problem z moja grafika gf4 ti4400 128ddr creative - po pewnym czasie pojawiaja sie kwadraty na ekranie i komp wisi. Doszedlem do tego ze odpowiedzialna jest za to kosc pamieci, niestety jest to lut pod koscia i normalnym sprzetem nic sie nie da zrobic. Szukam kogos kto posiada lutownice, ktora moglaby cos takiego odlutowac i przylutowac spowrotem. A uwierzcie mi BEDZIE to PROBLEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A od czego jest reklamacja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Może Cię to nie pocieszy ale nic z tym nie zrobisz wystaw karte na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 no ja bym sie qur&sko ucieszył jakbym dostał z allegro taką karte :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Chcesz to Ci sprzedam takiego creative który poprostu przestał działać jak chcesz mozesz sobie samemu zrobić dochodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...