Agi27 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Na poczatku proszę o wyrozumiałość bo w tym temacie jestem zielona jak ta wiosenna trawka. Chcę nagrać płytkę w formacie MPC. Wiem już że mogę zrobić to zapomocą foobar, Alee....Jak??? :mur: Mam ten proramik, ale żadnej funkcji "do wypalania" tam nie ma. Potrzebuję jakieś wtyczki, czy może nie ta wersja co trzeba??? Mam ściągniętą tą normalną, :rolleyes: Błagam pomóżcie kobicinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 przerob pliki mpc na mp3.. nastepnie nagraj nero :) co do foobara to Ci nie pomoge bo nie uzywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Albo zainstaluj sobie Nero Mega Plugin Power Pack i wtedy bez problemu Nero będzie Ci wypałał mpc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Foobar - Do otwarzania, on nie nagrywa. (No dobra nagrywa z wtyczka :wink:) Zeby nagrac: Nero 6 + plugin, lub samo Nero 7 (nie wymaga zadnych dodatkow). Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Foobar - Do otwarzania, on nie nagrywa. wtf? :> foo_burninate - nagrywa mp3 (do Audio-CD), a czy tez inne? - nie mam pojecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi27 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 przerob pliki mpc na mp3.. nastepnie nagraj nero :) co do foobara to Ci nie pomoge bo nie uzywam :) Fajowo. Tylko jak mam przerobić mpc na mp3? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 To co wkoncu chesz nagrac te pliki na plyte czy przerobic na mp3?? Zastanow sie co cchesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...