Yearman Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 "Nie można otworzyć. Sprawdź, czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne i spróbuj ponownie." Taki komunikat mi wyskakuje gdy chce odtworzyc film, ktory onaczony jest fhm-jest to chyba jakas grupa Firehouse movies. w zadnym programie nie moge go odtworzyc w all player wyskakuje komunikat BRAK FILMU.Na kompie z ktorego film skopiowalem wszystko chodzi a u mnie nie.NIe wiem o co biega - problem dotyczy wielu filmow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Sprawdz ten film za pomoca programu GSpot. Mozliwe ze brakuje jakiegos kodeka. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ile razy mozna polecac tego GSpot'a ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Divx fix ani GSpot nie moga otworzyc tych filmow komunikat brzmi: NIe mozna odnalezc pliku Filmy za to udalo mi sie odpalic na innym systemie mianowicie na xp-ku. Czyli na XP-ku filmy chodza a na Millenium nie-dzaiwna bania bo kodekisa z tej samej paczki. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...