Kwiecień Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Chciałbym żebyście drodzy Tweak'owicze pomogli mi w wyborze odpowiedniego modelu Antka1700+ lub 1800+ tzn. jaka seria z którego tygodnia itp. Zależy mi na dużym potencjale podkręcania czyli która seria się najlepiej kręci itp. Płyta którą będe posiadał to Epox 8RDA+ a pamięci GeIL DDR433 256mb x2, wentylator Volcano7+ LOW. Wiem że było jush wiele tematów na temat tego proca ale ja się jush pogubiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 W zasadzie każdy B0 się zajebiście kręci :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a poszukaj sobie troszke w podkrecanie chyba, tam odkryli jeszcze nowszego antka - nowsza seria z 53tygodnia czy cos, i on sie na 3,53Ghz wykrecil!!! SZUKAJ!! :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 znaczy sie z 52 tygodnia - pomuleczka , sorry!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 i on sie na 3,53Ghz scibi nie przesadzaj i daj se looz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No troszke dla Scibiego się cyferki pomyliły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 scibi masz bogata wyobraznie synu ;-))) za duzo postow o tych ddr'kach Samsunga i Ci sie troszke pomieszalo w glowce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 :D scibi dobre dobre 3,53 GHz to by było chyba mistrzostwo, tego to sie chyba na ciekly azocie nie da ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 2,53 <-- każdemu się może pomylić Jakby to kogoś interesowało, to TU ma scrin z tego 2,53. PozDro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 no wlasnie czlowieki... ;) spoczko, cos sie wali i kurde sie 2 z 3 myli... :( ale spoczko, oczywiscie ze chodzilo mi o 2,53 :D Wielkie sory za pomylke, ale glupio wyszlo... :(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...