Marvit Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 mam zamknięty port w windows 98 i nie mogę wejść na konkretną stronę www, konkretnie chodzi mi o port 443, kto mi poradzi jak mogę otworzyć ręcznie ten port lub przez jakiś program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvit Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 mam zamknięty port w windows 98 i nie mogę wejść na konkretną stronę www, konkretnie chodzi mi o port 443, kto mi poradzi jak mogę otworzyć ręcznie ten port lub przez jakiś program zrobiłem sprawa zamknięta dzięki wszystkim za podpowiedzi :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 To chociaz napisz jak do tego doszedles... Komus sie to moze przydac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...