Mowca Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam Dzisiaj rano postanowilem przeleciec tym programem moje ramy. Moja kosc to 512drr 400 kingston. Test trawal okolo 30minut w ktorym bylo robione 9 czy 10 testow. Po dojsciu tego paska co jest na samej gorze "PASS" do 100% Zaczelo robic test od nowa. Podczas tego testu nie wykrylo zadnego bledu... Czy to znaczy ze moje ramy sa wporzadku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jak najbardziej choc dla pewności zalecam jeszcze goldmemory, bo zdarza sie że memtest wszystkiego nie wykryje , a później restarty, system się wysypuje i inne cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jak memtest cokolwiek wykryje to już sukces :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Moze nie genalizujmy, od wersji 1.6 to juz całkiem niezły tester pamieci, a jeśli przejdzie Ci memtesta to i na SPi sie nie wysypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja tam wole gm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 GM to juz dla 100000% pewnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Oj niekoniecznie, ostatnio mialem w rękach 2 kostki kvr na bh-6 co byly 4h gm6.64 stable a mi pi16 sypały... A swego czasu na nf2 miałem numer ze gm byl 2h satbilny a mi windy nie ladowalo, tak więc 99% pewność można mieć wykonując zestaw testów! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...