krzysiekrk Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam Mam nagrywarke w laptopie aristo 400s - TS-L632B(samsung). I mam problem plytka dvdr+ 4x(tdk,platinum,esperanze)nagrywa sie na predkosci 4x nagrywa sie w 12-15minut, z buforem jest wszystko ok.A co dziwne plytki dvdrw+4x(platinum,tdk,verbatim) na predkosci 4x nagrywa sie 30minut,i bufor skacze z 50procent do 99.Czemu plytki dvdrw sie tak wolno nagrywaja .Pomozcie.mam program nero 6.. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) wydaje mi sie to norma, rw-uki też zawsze wolniej mi wypala każda nagrywarka, a że jest to dvdrw no to tozku jest tych danych do nagrania:) Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez najdmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mi tak samo pali dvd-r i dvd-rw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...