ukiwarjat Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam, mam pewien problem od niedawna, mianowicie w moim Win Xp sp2 cos oszalalo...potrafie z jednej partycji cos usunac lub wyciac i wkleic na inną, a system caly czas pokazuje mi ze na tej partycji (tak jak bylo przed w/w operacjami) jest tylko 23 MB miejsca wolnego... CO robić ? Na forum nie doszukałem sie takiego problemu. Robilem scandiska, defragmentacje, skanowanie antywirem, ad aware i Bóg jeden wie co jeszcze, ale nie pomoglo... Prosze o pomoc. Dysk powinien juz pokazywac wolnego miejsca pare GB. Ta partycja ma 110 GB, a zapelnila sie przez DC++. DC++ nie ma zadnych plikow w incomplite. Nie chce mi sie robic reinstala po 3 dniach czystego systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 pagefile hiberfile System Volume Information ( przywracanie systemu ) mozesz tez miec jakies ukryte pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 może powinieneś opróżnić kosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 może powinieneś opróżnić kosz kosz jest pusciutki :/ zrobilem tak : wszedłem na tą partycję, zobaczyłem ukryty systemowy folder "RECYCLER", wszedlem do niego, a tam folder "NPROTECT" ktory zajmowal ponad 4 GB. Wywalilem z niego wszystko procz jakiegos 1 pliku systemowego. Ciekawe czy system to przezyje. Robie restart i sie okaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) kosz jest pusciutki :/folder "NPROTECT" nie należy do systemu ale do rozszerzenia funkcji kosza zainstalowanego przez Norton Sysytem Works możesz z niego usunąc wszystko :wink: Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wlasnie w tym folderze sie wszystko zbiera i ciagle musze z niego cos usuwac i to z kazdej partycji wiec wywale tego NSW :) Poza tym zaczal mi sie tragicznie wieszac komp, co mi sie bardzo nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wlasnie w tym folderze sie wszystko zbiera i ciagle musze z niego cos usuwac i to z kazdej partycji wiec wywale tego NSW :) Poza tym zaczal mi sie tragicznie wieszac komp, co mi sie bardzo nie podoba.nie musisz wyrzucać NSW, wystarczy ze przełączysz tryb pracy kosza z rozszerzonego na standardowy, możesz to zmienić we właściwościach kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 i dlatego NSW śmierdzi... gdyż wie lepiej czego użytkownik chce.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...