Cielak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Procek chodzi teraz na 12x185Mhz (2200Mhz) pod 1,62V(większy nic nie zmienia) i po podwyżeniu FSB komp staje się nie stabliny (przy np graniu gry wyłącza grę lub reset kompa). Obniżenie mnożnika i zwiększenia FSB też nic nie daje. Procek ma około 42 stopni w spoczynku i do 48 w stresie. Może jest to wina mojego ramu?? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Cielak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Masz blokade Agp/PCI jesli tak to ja wlacz.... Jesli nie masz to moze, zwieksz mnoznik.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Chcę mu zwiększyć FSB, bo i tak ma już duży mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 To sprobuj wlaczyc blokade AGP/PCI jesli ja masz..... Poczytaj Tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...